Un nadal amb molta activitat

La darrera setmana abans de les vacances nadalenques s'han presentat tres petits muntatges del projecte teatral de l'institut.
Els alumnes de teatre de segon d'ESO coordinats pels professors Pep Benlloch i Montse Valles han representat: Nadal? Quin Nadal!!



Els alumnes de l'optativa de teatre de quart d'ESO han representat: Dones maltractades. Aquesta obra ja la havien estrenat el 28 de novembre amb motiu dels actes que es realitzaren al centre per commemorar la Jornada per l'eradicació de la violència contra les dones.
Es tracta de quatre escenificacions curtes que parteixen del tema dels maltractaments. Donen diferents punts de vista sobre una mateixa realitat. Aquestes escenes, les van pensar i escriure les mateixes alumnes de l'optativa i en dues setmanes les van portar a l'escena. Volien denunciar certs comportaments i conscienciar l'alumnat de determinats comportaments que poden aïllar la víctima. Després de la representació es va establir un interessant col·loqui entre les actrius i l'actor explicant el què i el com dels seus personatges.

Aquí teniu el vídeo de la representació, que va dirigir M. Bové.



Finalment els alumnes de primer de batxillerat d'arts escèniques van presentar l'espectacle: Recitant Vinyoli. Un muntatge poètic dirigit pel professor Jaume Grant amb motiu del centenari del naixement del gran poeta Joan Vinyoli.












No hay comentarios: