El Mirall de les formigues -Le miroir aux fourmis




Est-ce le temps, est-ce mon cœur qui marque la mesure ?

Aquests dies té lloc GUANT, el 6è Festival Internacional de Teatre de Titelles de l’Alt Camp. Els alumnes del 1r de Batxillerat artístic de l’Institut Narcís Oller han pogut gaudir de l’espectacle El Mirall de les formigues al Centre Cultural. Ha estat una experiència interessant que han compartit amb nens i nenes de l’Escola de la Candela.

L’espectacle era un muntatge de la francesa Compagnie Pupella-Noguès. Els artistes presenten el tema del pas del temps i les estacions mitjançant tècniques diverses com el teatre d’ombres, les titelles de taula, i fins i tot el video.

No només es tracta d’un espectacle de titelles, també la música i la poesia tenen un paper força important. En aquest sentit és molt interessant l’ús del Haiku, aquesta peça poètica breu però intensa arriba de manera directa al públic. La manipulació d’objectes i la curada escenografia acaben de convertir l’espectacle en un món màgic i poètic on els actors introdueixen al públic.

Un cop ha acabat l’obra, els actors han estat una bona estona responent les preguntes dels alumnes i explicant el procés de creació i muntatge de l’espectacle.

No hay comentarios: