AIXÒ NO ÉS VIDA

22 de març de 2012. Els alumnes de 3ESO de l’iTinerari Teatral han estrenat la seva producció principal. L’obra escollida és “Això no és vida!”. Una obra complicada que significa un repte important per actors i tècnics.



El text presenta una radiografia àcida i sarcàstica de la vida de cinc noies que pateixen d’alguns dels mals més habituals de la vida contemporània.
Els personatges es troben en el desconcert més absolut, submergits en la confusió total, ofegats, estressats i obsessionats. L’espectador és testimoni d’un quintet d’inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l’organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d’acceptar-se a si mateixa.

En el muntatge participaran com a intèrprtes els alumnes de 3ESOT amb la direcció de Rubèn Pelegero. Els aspectes més tècnics (llum, so, vestuari i escenografia) també seran dissenyats i realitzats per alumnes de l’itinerari teatral i d’Arts escèniques.

No hay comentarios: